fbpx
NLEN

Equinox – Masters beurs 2024

Op 7 december was het bijzondere moment eindelijk daar en hebben we dit prachtige innovatieve design feestelijk onthuld door met onze dierbare relaties het glas te heffen. Wat waren wij trots, blij en een ook een beetje zenuwachtig.

Meer dan 40 ontwerpers

Begin december stonden we op de Masters Expo met onze trots, de Equinox! Vele maanden van schetsen, pionieren, produceren en monteren gingen eraan vooraf. We hebben een voortdurende drive naar vooruitgang en het verleggen van grenzen. De Equinox is een concept wat nog niet eerder getoond is. Hiermee hebben we ook onszelf opnieuw uitgedaagd en wederom weer die extra stappen gezet.

 

Eerste impressie

Equinox, geboren in onze gedachten en tot leven gebracht door ons hele team. Het was hard werken op de beurs, maar ook genieten, genieten van het succes. We hebben vele nieuwe potentiële klanten leren kennen, veel Culimaat boeken opgestuurd en behoorlijk wat afspraken gepland.

De Equinox is een ongekend succes! Dat hebben we toch maar mooi samen gedaan. Als kers op de taart mochten wij de Masters Best Design Award ontvangen! Hier genieten we nog lang van na!

Volledig uitschuifbaar eiland

Betreed de verfijnde wereld van ons keukeneiland, een staaltje innovatief design dat volledig uitschuifbaar is. Vervaardigd uit marmer verfraaid met bronzen tinten, biedt het eiland niet alleen een indrukwekkend visueel statement, maar ook een ongeëvenaarde functionaliteit.

De kastenwand, met hetzelfde aandachtige design, schuift volledig uit elkaar, waardoor een naadloze overgang ontstaat tussen functionaliteit en esthetiek.

 

The sky is the limit

Dit project was het resultaat van een uitgebreid ontwerpproces waarbij de gehele organisatie betrokken was. De inzet van iedereen heeft geleid tot een keuken die niet alleen inspireert, maar ook de grenzen van mogelijkheden verlegt. Een ruimte waar design, innovatie en samenwerking samenkomen om een keukenervaring te creëren die de verwachtingen overtreft.

Naar alle projecten
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en je ze kunt ervaren

Coffee Table Book ‘High End Kitchens’

Met trots presenteert Culimaat haar eerste hardcover coffee table book