fbpx

Stephen Versteegh

“Bij deze high-end leverancier doen ze niet aan gewoon, maar rekken ze de grenzen van design op tot het onwaarschijnlijke.”

Stephen Versteegh

Topontwerper Stephen Versteegh studeerde af in de richting van industrieel (product)ontwerp en ontwikkelde zich daarna steeds meer in de richting van interieurarchitectuur. Sinds 2010 werkt Stephen vanuit zijn eigen ontwerpbureau Versteegh-Design aan veelzijdige projecten, variërend van een compleet interieuradvies of tuinontwerp tot aan de realisatie van een droomwellness. In zijn werk weet Stephen als geen ander de belevenis van de gebruiker centraal te stellen en de functionaliteit en vormgeving te combineren tot bijzondere ruimtes, met oog voor ontspanning. Het creëren van wellness, met in de hoofdrol een zwembad en sauna, vormt dan ook een van de specialismen van Stephen.

Interieur als beleving

‘Interieur draait om beleving. Of het nu gaat om een product, de inrichting van een interieur of van een landschap, uiteindelijk draait het om het weergeven van het specifieke en juiste gevoel van de opdrachtgever,” aldus de topontwerper. “Het is mijn missie om de belevenissen van de gebruiker te definiëren en te vertalen naar het juiste product of interieur. Alle keuzes in het ontwerpproces staan in dienst om deze belevenis, de totaalvisie, te versterken en zo tot een leefbaar en passend interieur te komen.” Het portfolio van Versteegh-Design omvat onder andere luxe woonprojecten zoals villa’s, bedrijven, winkels, hotels en kantoren.

Samenwerking met Culimaat

In de realisatie van (woon)projecten werkt Versteegh-Design regelmatig samen met vaste partners zoals Culimaat. Stephen over de samenwerking met Culimaat: “Bij deze high end leverancier doen ze niet aan gewoon. Ze weten de grenzen van design op te rekken tot het onwaarschijnlijke is bereikt.”

Ontwerpbureau Versteegh-Design realiseert veelzijdige (woon)projecten, waarin de visie op beleving en de gave om de wens van de opdrachtgever te vertalen in leefbare en bijzondere ruimtes, centraal staan. 

Meer informatie over Versteegh-Design:

www.versteegh-design.com

Website
Stephen Versteegh

Projecten in samenwerking met Stephen Versteegh

Naar alle architecten
Magazine

In ons Exspiratie magazine staan een tiental voorbeelden van ons werk. Keukenconcepten waar we bijzonder trots op zijn.

Magazine aanvragen
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en we je de oorsprong kunnen vertellen.

Maak een afspraak