fbpx

Sub-Zero Wolf

Sub-Zero Wolf

Of je nu een Hollandse stoofpot, een mals stuk zalm of een sappige biefstuk op tafel wilt zetten, met de koel- en kookapparatuur van Sub-Zero en Wolf bereid je de lekkerste culinaire gerechten. Want in de ideale keuken sluiten voedselconservering en -bereiding naadloos op elkaar aan. Ontdek Sub-Zero en Wolf en laat de high-end apparatuur jouw kookkunsten naar een hoger niveau tillen.

Magazine aanvragen

Sub-Zero koelapparatuur

Sub-Zero is dé specialist in koelapparatuur! Naast iconische koelkasten en luxe vriezers heeft Sub-Zero ook chique wijnbewaarkasten in haar assortiment. Alle koelapparatuur beschikt over verschillende conserveringstechnologieën die de versheid van het voedsel en de smaken van de wijnen optimaal waarborgen. Sub-Zero combineert deze innovatieve technologieën met een uitzonderlijk design. Een echt pronkstuk voor in de keuken.

Wolf kookapparatuur

In een handomdraai smakelijke gerechten en verrassende maaltijden op tafel zetten? Kies dan voor de hoogwaardige kookapparatuur van Wolf. De fornuizen, ovens, kookplaten en afzuigsystemen bieden je de precieze controle over het kookproces dankzij innovatieve warmtetechnologieën en eenvoudige bedieningselementen. Zo ervaar je ook thuis ongeëvenaarde kookprestaties!

Meer Sub-Zero Wolf inspiratie?

Naast eersteklas voedselconservering en -bereiding staan Sub-Zero en Wolf ook bekend om de esthetische designs. Dankzij de tijdloze roestvrijstalen looks zijn er oneindig veel manieren om je keuken te verrijken met Sub-Zero en Wolf. Het is niet voor niets dat de koel- en kookapparatuur van deze Amerikaanse topmerken bovenaan het verlanglijstje van veel thuiskoks staat. Meer weten over Sub-Zero en Wolf? Bekijk de website.

Website

Projecten in samenwerking met Sub-Zero Wolf

Naar alle merken
Magazine

In ons Exspiratie magazine staan een tiental voorbeelden van ons werk. Keukenconcepten waar we bijzonder trots op zijn.

Magazine aanvragen
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en we je de oorsprong kunnen vertellen.

Maak een afspraak