fbpx

Sjaak Goud

“Design, perfectie, topkwaliteit en vakmanschap tot in de kleinste details. “

“Dat is onze passie én de passie van Culimaat. Dé garantie voor een fijne samenwerking met high-end resultaat!”

Sjaak Goud

Architect Sjaak Goud begon zijn carrière als technisch tekenaar en groeide door de jaren heen uit tot gerespecteerd architect. De combinatie van een technische achtergrond, ruime vakkennis en creativiteit vormt sinds dag één de basis van zijn manier van werken. Het stelt de architect in staat om ontwerpen te bedenken die goed realiseerbaar zijn, zonder concessies te doen aan de vormgeving. “Ik zie een woning als een maatpak,” aldus de architect. “Ieder aspect moet naadloos aansluiten bij de wensen en uitgangspunten. Ik ontwerp daarom altijd van binnen naar buiten toe. De ruimtes groepeer ik op de kavel en van daaruit ontstaat een passende vormgeving.”

Thuis in alle stijlen

Met zijn eigen architectenbureau Sjaak Goud Architect, gevestigd in Yerseke (provincie Zeeland), realiseert Sjaak bijzondere projecten voor met name de residentiele markt. Het bureau is thuis in vrijwel alle stijlen van ontwerpen en (ver)bouwen. Ontwerpen worden gecreëerd vanuit het uitgangspunt om een droomwoning te kunnen realiseren waarin comfort, plezier en luxe in harmonie zijn met elkaar. Sjaak: “Onze ontwerpen kenmerken zich onder andere door een perfecte afstemming van het in- en exterieur.Dit bereiken we door in het ontwerpproces aandacht te besteden aan ieder detail: van de meest ideale indeling, de positie op het perceel, de aansluiting met de omgeving,de keuze voor het uitzicht tot aan de mooiste lichtinval. Al deze uitgangspunten worden samengevoegd in een creatief en doordacht ontwerp. De uitwerking kan strak en modern zijn, klassiek of juist landelijk, als het geheel maar klopt.” Een ander kenmerk van Sjaak Goud Architect is dat het bureau in ieder project op zoek gaat naar maximale verfijning in detaillering, afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen.Hierdoor wordt een project naar een nog hoger level getild. Het bureau combineert een zeer persoonlijke aanpak met creativiteit en kennis van zaken, waardoor de klanten worden voorzien van de juiste informatie en mogen rekenen op een zeer prettige en deskundigesamenwerking.

Samenwerking met Culimaat

Het architectenbureau werkt geregeld samen met specialisten op het gebied van bijvoorbeeld interieur en maatwerk meubilair. Ook met Culimaat heeft Sjaak Goud Architect een mooie samenwerking opgebouwd. Sjaak daarover: “Al bij het eerste contact met Culimaat was er een maximale klik. We wisten meteen dat we met echte specialisten te maken hebben die, net als wij, helemaal voor een project gaan en niet rusten voor er een perfecte en goed functionerende keuken staat. In deze gedeelde missie hebben we elkaar volledig gevonden. Culimaat respecteert ons ontwerp en versterkt het door de eigen expertise daaraan toe te voegen. Hierdoor kunnen we samen hele mooie dingen maken. In één woord super!”

Sjaak Goud Architect realiseert architectuurprojecten met als doel een ideaal plaatje te creëren waarin comfort, plezier en luxe samenkomen.

Meer informatie over Sjaak Goud Architect:

www.sjaakgoud.nl

Sjaak Goud

Projecten in samenwerking met Sjaak Goud

Naar alle architecten
Magazine

In ons Exspiratie magazine staan een tiental voorbeelden van ons werk. Keukenconcepten waar we bijzonder trots op zijn.

Magazine aanvragen
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en we je de oorsprong kunnen vertellen.

Maak een afspraak