fbpx
NLEN

Marcel Wolterinck

“Culimaat is niet alleen een topklassespeler op het gebied van keukendesign, maar begrijpt ook heel goed onze stijl.”

Marcel Wolterinck

Eigenaar en oprichter Marcel Wolterinck begon zijn carrière als bloemsierkunstenaar en tuinontwerper. Omdat hij bij veel klanten over de vloer kwam en graag meedacht over het totaalplaatje, kreeg hij al gauw de vraag om, naast advies over bloemen en planten, ook advies te geven over het interieur. Dat was het begin van een eigen designstudio: Wolterinck. Inmiddels heeft Wolterinck een indrukwekkend portfolio opgebouwd met projecten over de hele wereld en een prachtige eigen woonwinkel in Laren waar alle onderdelen van de designstudio samenkomen.

Totale woonbeleving

“Het is de missie van Wolterinck om de wereld mooier te maken door de totale woonbeleving te regisseren, tot in de kleinste details,” aldus de top designer. “Voor mij zijn interieur, exterieur en tuinen een drie-eenheid. Het liefste werk ik aan totaalprojecten waarbij de binnen- en buitenomgeving met elkaar verbonden worden. We hebben 25 specialisten in dienst, waardoor we alle disciplines in huis hebben om projecten, of delen ervan, te kunnen realiseren. Onze signatuur kenmerkt zich door een ingetogen, rustige uitstraling, bescheiden kleurenpalet, pure materialen en een contrastrijk geheel. Ook besteden we veel aandacht aan details. Ontwerpen moeten altijd de ruimte bieden om er een persoonlijke invulling aan te geven, bijvoorbeeld in de vorm van kunst. Naast onze eigen kunstcollectie werken we samen met galeries over de hele wereld, waardoor we klanten ook op dit gebied kunnen adviseren.”

Samenwerking met Culimaat

Wolterinck is een zeer geliefde partner van vele high end labels en ontwerpt onder andere voor Borek, Maretti en Serax. Ook werkt de designstudio samen met Culimaat aan de realisatie van prachtige projecten. “Culimaat onderscheidt zich door een enorme expertise, wat dit mooie bedrijf tot een zeer waardevolle partner maakt. Wolterinck en Culimaat vinden elkaar in het streven naar een hoogstaande kwaliteit. Dit is wat wij onze klanten willen bieden en waar wij voor staan en gaan.”

Wolterinck is een high end ontwerpbureau dat totaalomgevingen creëert waarin rust, ritme en contrasten centraal staan.

Meer informatie over Wolterinck: 

www.wolterinck.com

Marcel Wolterinck

Projecten in samenwerking met Marcel Wolterinck

Naar alle architecten
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en je ze kunt ervaren

Coffee Table Book ‘High End Kitchens’

Met trots presenteert Culimaat haar eerste hardcover coffee table book