fbpx

Jos van Zijl

“Tussen Culimaat en mij is er sprake van een klik en in samenspraak komen we tot prachtige resultaten.”

“Wij voelen elkaar goed aan, zitten qua stijl op dezelfde lijn en gaan allebei voor het optimale resultaat.”

 Jos van Zijl

Interieurontwerper Jos van Zijl was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in architectuur en in het vinden van creatieve oplossingen die naast esthetisch ook functioneel zijn. Jos studeerde Werktuigbouwkunde en werkte daarna bij een ingenieursbureau in Amsterdam. Algauw ontdekte hij hoe hij op een innovatieve manier in kon spelen op de toenemende vraag naar high end, creatieve interieuroplossingen.“Het is de missie van Jos van Zijl Interieur Ontwerpom samen met de opdrachtgever de juiste oplossingen enideeën te bedenken en deze te vertalen in unieke ontwerpen,” aldus de interieurontwerper. “De combinatie van technische kennis en creativiteit stelt ons in staat om het onmogelijke mogelijk te maken.”

Uniek interieur met hoogwaardig maatwerk

Inmiddels bestaat Jos van Zijl Interieur Ontwerp uit een team van zes medewerkers die het individueel belangrijk vinden om innovatief te zijn en vooruit te denken. “We willen uniek, vooruitstrevend en tijdloos zijn en zoeken telkens naar nieuwe manieren om dit te bewerkstelligen. Door functionaliteit en ruimtelijkeindelingen centraal te stellen, zijn onze projecten ook op de lange termijn bijzonder. Onze ontwerpen kenmerken zich door hoogwaardige maatwerkoplossingen, die onder de merknaam Byos ontwikkeld worden. Een voorbeeld is de Ventilatie Hoofddouche, een hoofddouche die tevens functioneert als ventilatie om de waterdamp af te voeren daar waar het ontstaat. Desgewenst worden projecten door ons begeleid en helpen we bij dezorgvuldigeselectie van materialen en producten. Regelmatig reizen we bijvoorbeeld met de opdrachtgever af naar Italië om natuursteen uit te zoeken.”

Samenwerking met Culimaat

Het interieurbureau werkt veel samen met specialisten die het mede mogelijk maken om maatwerkproducten- en ontwerpen te realiseren. Zo werkt Jos van Zijl Interieur Ontwerp al jarenlang samen met Culimaat. “We hebben dezelfde intentie, zijn beide vooruitstrevend en vullen elkaar goed aan. Producten van hoge kwaliteit worden bedacht door elkaar te inspireren. We kijken ernaar uit om toekomstige opdrachtgevers te verblijden met onze gezamenlijke producten en diensten.”

 Jos van Zijl Interieur Ontwerp biedt out-of-the-box interieuroplossingen voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar unieke, creatieve en technische ontwerpen.

Meer informatie over Jos van Zijl Interieur Ontwerp:

www.josvanzijl.nl

 

Jos van Zijl

Projecten in samenwerking met Jos van Zijl

Naar alle architecten
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en je ze kunt ervaren

Coffee Table Book ‘High End Kitchens’

Met trots presenteert Culimaat haar eerste hardcover coffee table book