fbpx
NLEN

Studio des Bouvrie

“Culimaat weet de perfecte invulling te geven aan de hoge standaard die de ontwerpstudio wil bereiken”

Jan des Bouvrie

Topontwerper Jan des Bouvrie studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam (Interieurontwerp en Meubelontwerp) en werkte daarna in de meubelzaak van zijn ouders in Bussum. Onder zijn bezielende leiding transformeerde hij die winkel in één van de meest toonaangevende interieurinstituten van Nederland, Het Arsenaal, gehuisvest in Naarden. Binnen Het Arsenaal vinden klanten alles op het gebied van topdesign, luxurylifestyle en gastronomie. De conceptstore bestaat uit een woonwinkel en ontwerpstudio en biedt daarnaast ruimte aan tal van bijbehorende disciplines, zoals een makelaar, restaurant eninterieur gerelateerde bedrijven.

Pionier van de Dutch Design

Ontwerpstudio Jan des Bouvrie is een zeer gerespecteerde naam op het gebied van interieur en exterieur. Projecten variëren van het ontwerp en de realisatie van een bank tot de verantwoordelijkheid over de complete architectuur voor opdrachtgevers over de hele wereld.In ontwerpen wordt altijd gezocht naar de kracht van eenvoud, met gebruik van veel licht, lange zichtlijnen en symmetrie, die samen zorgen voor een krachtige stijl met veel herkenbaarheid. Het werk van Jan des Bouvrie en de ontwerpstudio is talloze keren bekroond. De ontwerper wordt gezien als de pionier van de Dutch Design, die met zijn invloedrijke werk de weg heeft vrijgemaakt voor Nederlandse ontwerpers op het wereldtoneel.

Samenwerking met Culimaat

De studio werkt veel samen met partners vanHet Arsenaal. Daarnaast heeft Jan des Bouvrie een langlopende relatie met meubelfabriek Gelderland, waarvoor hij 50 jaar geleden al de bekende kubusbank ontwierp, en ontwerpt hij al vele jaren voor meubelfabriek Linteloo. Bij het realiseren van villa’s in het hoge segment werkt Ontwerpstudio Jan des Bouvrie geregeld samen met Culimaat. Het high end keukenbedrijf weet de perfecte invulling te geven aan de hoge standaard die de ontwerpstudio wil bereiken. Culimaat is voor het bureau onderscheidend met het bieden van perfecte maatwerkoplossingen met een hoge kwaliteit en uitstraling.

Ontwerpstudio Jan des Bouvrie is een gerenommeerd bureau op het gebied van architectuur en interieur. De kenmerkende ontwerpstijl, een combinatie van eenvoud, symmetrie, strakke lijnvoering en veel glas, is wereldwijd toegepast in talloze unieke projecten.

Meer informatie over Ontwerpstudio Jan des Bouvrie: 

www.jandesbouvrie.com

Studio des Bouvrie

Projecten in samenwerking met Studio des Bouvrie

Naar alle architecten
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en je ze kunt ervaren

Coffee Table Book ‘High End Kitchens’

Met trots presenteert Culimaat haar eerste hardcover coffee table book