fbpx
NLEN

Eric Kuster

“Culimaat levert echt vakwerk en de afwerking is van zeer hoog niveau. Het is mooi om te zien dat ze vol passie met hun werk bezig.”

Eric Kuster

Topdesigner Eric Kuster werkte jarenlang als creatief en commercieel directeur bij een Nederlands textielbedrijf, waarvoor hij de hele wereld over reisde. Na tien jaar besloot hij het roer om te gooien en opende hij eenwinkel in Larenmet high end meubels, verlichting en textiel. Dit bleek een groot succesen algauw kreeg Eric de vraag om ook complete interieurs te ontwerpen en in te richten met (maatwerk) meubilair. Dit was het begin van Eric Kuster Metropolitan Luxury; een designimperium met onder andere een eigen meubellijn en interieurstudio.

Label met wereldwijde aantrekkingskracht

Vandaag de dag behoort Eric Kuster Metropolitan Luxury tot de absolute top in de wereld van interieurdesign. De naam van het label wordt in één adem genoemd met talloze bijzondere projecten, waaronder exclusieve villa’s, luxe jachten en high end horecagelegenheden op locaties zoals Madrid, Londen, Berlijn, New York, Dubai en Bali. Centraal hierin staat de unieke stijl, die zich laat omschrijven als de perfecte samensmelting van klassieke en eigentijdse elementen, met een charismatische, internationale en tegelijkertijd ook tijdloze uitstraling – het gevoel alsof je je in een luxe hotelsuite bevindt. “Luxe hotels en locaties vormen een grote inspiratiebron,” aldus de topontwerper annex ondernemer. “Ik doe veel ideeën op tijdens de reizen die ik maak. De laatste jaren werken we bijvoorbeeld meer met natuurlijke materialen. Denk aan leer, staal en natuursteen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ieder product en interieur ook comfortbal en functioneel is. Mijn klanten moeten echt kunnen genieten van een object. ”

Samenwerking met Culimaat

Een interieur van Eric Kuster Metropolitan Luxury wordt regelmatig aangevuld met een prachtige, exclusieve keuken van Culimaat. “Wat Culimaat High End Kitchens bijzonder maakt is dat het heel ver gaat in het ontwerp en zo elke wens kan vertalen,” adres Eric. “Daarnaast heeft ieder element een hoog detaillerings- en afwerkingsniveau. Dit resulteert in keukens met een premium kwaliteit en uitstraling.”

Eric Kuster Metropolitan Luxury is één van de meest toonaangevende labels in de wereld van interieurdesign.

Meer informatie over Eric Kuster Metropolitan Luxury:

www.erickuster.com

Eric Kuster

Projecten in samenwerking met Eric Kuster

Naar alle architecten
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en je ze kunt ervaren

Coffee Table Book ‘High End Kitchens’

Met trots presenteert Culimaat haar eerste hardcover coffee table book