Project

Exclusieve keuken in Tiel

Al decennia woont de familie van de huidige bewoners in deze bijzondere villa, prachtig gelegen aan het water. Verschillende momenten uit de rijke geschiedenis van het huis zijn verbeeld in het eigenwijze ontwerp van architect Yannic Alidarso. Zo lopen de bewoners dagelijks door hun eigen familiegeschiedenis. Aan de achterkant van het huis, de kant met het uitzicht op de boomgaard, staat “de mooiste keuken ter wereld”.

De veelvormigheid van het interieur, reflecteert 1-op-1 in het kookeiland dat geheel opgetrokken is uit Corian. Het synthetische Corian zorgt ervoor dat we naadloos kunnen werken, het geeft een mooie strakheid maar zorgt er ook voor dat je het gevoel krijgt dat dit blok in de ruimte zweeft.  Samen met Yannic hebben we de kleuren van de keuken helemaal afgestemd op de rest van het huis. Daardoor zie je van de vide naar de keuken mooie overgangen van donker naar licht en weer terug naar donker.

Zowel de spoelbak als de uitsparing voor kruiden en oliën zijn geïntegreerd in het kookeiland. Ook de snijplank is geïntegreerd, bewust in een donkere kleur wat de hoekige vormentaal mooi accentueert. Aan de andere kant van het blok hebben we de strakheid doorbroken door de uitstekende knoppen van de professionele Bora lijn.

Naar alle projecten
Magazine

In ons Exspiratie magazine staan een tiental voorbeelden van ons werk. Keukenconcepten waar we bijzonder trots op zijn.

Magazine aanvragen
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en we je de oorsprong kunnen vertellen.

Contact opnemen