fbpx
Project

Villa Joppe

“Een gezellig geheel waar alle ruimtes perfect op elkaar zijn afgestemd”

Gezelligheid was de belangrijkste vereiste voor dit huis dat ontworpen is door Janneke van Woudenberg van designstudio Marcel Wolterinck. Een gezellig geheel waar alle ruimtes perfect op elkaar afgestemd zijn. In dit geval betekent dat dus geen kookeiland midden in de ruimte maar een klassieke L-vormige keuken waarvan de eettafel het middelpunt is.

De materialen en kleuren voor dit keukenconcept zijn 1-op-1 afgestemd op de gebruikte materialen in de rest van het huis. Of je nou in de living, badkamer of keuken staat, het heeft overal dezelfde look & feel. Om de huiselijke sfeer ook in de keuken te waarborgen hebben we een echte houthaard geplaatst en de schappenkast voor servies en kookgerei een open karakter meegegeven.

Zowel de achterwand als het werkblad zijn van graniet wat een natuurlijke, premium uitstraling heeft maar tegelijk ook duurzaam is. Graniet is, in tegenstelling tot marmer, van zichzelf goed bestand tegen verschillende zuren. Voor de kasten is Zebrano fineer gebruikt wat we donker gebeitst hebben om het geheel een rustige uitstraling te geven. De apparatuur van Wolf en Gaggenau is verdiept opgesteld in een speciaal ontwikkeld gebrand stalen frame.

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met Marcel Wolterinck.

Naar alle projecten
Magazine

In ons Exspiratie magazine staan een tiental voorbeelden van ons werk. Keukenconcepten waar we bijzonder trots op zijn.

Magazine aanvragen
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en we je de oorsprong kunnen vertellen.

Maak een afspraak