Project

Exclusieve keuken in Amsterdam

Midden in het centrum van Amsterdam ligt een appartement dat de ervaren interieurstudio Kroonbergs | Karthaus omtoverde tot een verzameling eclectische kamers. Elke ruimte heeft zijn eigen stijl wat prima past bij de diversiteit van het gezin dat het appartement bewoont. Ook de keuken heeft zijn eigen stijl. De ronde vormen van de keukenblokken contrasteren mooi met de hoogglans en het strakke materiaalgebruik.

De keuken vormt een rustpunt in de indrukwekkende woning. Om deze rust te bewaken, is er een scheiding gemaakt tussen de twee kookeilanden en de spoelkeuken achter de hoge kastenwand. Deze donkere houten kastenwand waarvan de lijsten zorgen voor een bijzondere dieptewerking, fungeert eigenlijk als een roomdivider. In de kastenwand zijn bewust geen grepen gebruikt, deze worden gevormd door uitsparingen rondom de nissen.

De zachtheid van de ronde vormen in dit keukenconcept wordt benadrukt door het ontbreken van naden. Hiervoor is Corian gebruikt. Een kunststof vol-kern waarvan aluminium erts (Bauxiet) de belangrijkste basis is. Omdat Corian geen poriƫn heeft, kan er niets intrekken en is het bij uitstek geschikt voor keukenbladen.

Naar alle projecten
Magazine

In ons Exspiratie magazine staan een tiental voorbeelden van ons werk. Keukenconcepten waar we bijzonder trots op zijn.

Magazine aanvragen
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en we je de oorsprong kunnen vertellen.

Contact opnemen