Project

Woonboerderij Wadenoijen

“Elk detail van de keuken werd nauwkeurig uitgezocht”

De woonkamer en keuken van een karakteristieke woonboerderij in de omgeving Tiel werd grondig verbouwd en opnieuw ingedeeld. Doordat er in de bestaande woning veel hoekjes en op zichzelf staande ruimtes waren, oogde het geheel wat onrustig. Door goed na te denken over de positionering van de meubels in de woonkamer én het ontwerp van een compleet nieuwe leefkeuken in deze woonkamer, is er veel rust ontstaan. De leefkeuken heeft een warme, rustige uitstraling gekregen waardoor het harmonieus opgaat in het landelijke karakter van de boerderijwoning. Een bestaande muur in de keuken werd doorgebroken. Hierdoor kon de keuken over de volledige lengte van de oorspronkelijke deel worden opgetrokken. Elk detail is maatwerk én precisiewerk. De lichtstraat is bijvoorbeeld over de gehele lengte van het fornuis geplaatst. Dit zorgt voor veel natuurlijk licht in de van oorsprong donkere ruimte. De authentieke kenmerken, zoals de fraaie houten balken, werden met respect opgenomen in het ontwerp. Elk detail van de keuken werd nauwkeurig uitgezocht. Om de opdrachtgever een goed beeld te geven van de nieuwe keuken, maakten we een 3d render.

Naar alle projecten
Magazine

In ons Exspiratie magazine staan een tiental voorbeelden van ons werk. Keukenconcepten waar we bijzonder trots op zijn.

Magazine aanvragen
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en we je de oorsprong kunnen vertellen.

Contact opnemen