fbpx

Bob Romijnders

“Culimaat is een toonaangevend label op het gebied van keukendesign en loopt voor op de techniek en toepassing van (exclusieve) materialen.”

Bob Romijnders

Architect en interieurontwerper Bob Romijnders werkte voor diverse bureaus op het gebied van in- en exterieur. Hier leerde hij de kunst van het ontwerpen en het selecteren van hoogwaardige materialen en raakte hij bedreven in het maken van artist impressions. In 2010 startte Bob zijn eigen bureau, Bob Romijnders Architectuur + Interieur, vanuit het idee dat hij met zijn ervaring en eigen kijk op het vak veel waarde kan toevoegen aan de bestaande markt. Bob: “In ons werk besteden we veel aandacht aan maatwerk en een hoge afwerkingsgraad. Maar we onderscheiden ons ook door lef. We durven onze opdrachtgevers te verrassen met ontwerpen die afwijken vanhetgeen ze zelf in eerste instantie in gedachten hadden. Onze klanten staan vaak versteld van de mogelijkheden die wij hen laten zien.”

Van binnen naar buiten

“We ontwerpen altijd van binnen naar buiten. Tijdens het ontwerpproces leggen we de focus op elk element van de woning; van de afmetingen, de routing, het licht, de zichtlijnen, het kleurgebruik, tot aan de stoffering. Alles moet kloppen, dat is de essentie. Inmiddels bestaat ons team uit zes ervaren specialisten die met veel liefdevoor het vak tijdloze ontwerpen maken voor klanten uit heel Nederland en daarbuiten, zoals het in- en exterieur van exclusieve villaprojecten enprestigieuzekantoren en horecagelegenheden.”

Samenwerking met Culimaat

Regelmatig werkt Bob Romijnders Architectuur + Interieur samen met Culimaat aan de meest exclusieve projecten. “Culimaat is een toonaangevend label op het gebied van keukendesign en loopt voorop in de techniek en toepassing van (exclusieve) materialen. Daarnaast voelt de persoonlijke en gepassioneerde werkwijze van Culimaat vertrouwd en sluit het naadloos aan bij datgene wat wij belangrijk vinden voor onze opdrachtgevers.”

Bob Romijnders Architectuur + Interieur kenmerkt zich door ontwerpen met een eigentijds karakter, waarin duidelijke zichtlijnen, ruimtelijkheid en duurzame oplossingen centraal staan. 

Meer informatie over Bob Romijnders Architectuur + Interieur: 

www.bobromijnders.nl

Website
Bob Romijnders

Projecten in samenwerking met Bob Romijnders

Naar alle architecten
Magazine

In ons Exspiratie magazine staan een tiental voorbeelden van ons werk. Keukenconcepten waar we bijzonder trots op zijn.

Magazine aanvragen
Showroom

Onze keukenconcepten komen het beste tot hun recht als je ze aanraakt en we je de oorsprong kunnen vertellen.

Contact opnemen